Descriere
Arak este o bautura alcoolica populara in Orientul Mijlociu, renumita pentru aroma sa de anason si pentru culoarea alb-laptos obtinuta atunci cand ii adaugam apa.
Ksarak. Arak-ul produs de catre Chateau Ksara. este realizat din struguri Ugni Blanc si Obeidi, care trec printr-un proces de presare si de fermentare la temperaturi joase timp de 15-20 de zile. Vinurile rezultate sunt distilate intr-un sistem unic de coloane de rectificare, pentru a elimina metanolul.
Apoi, alcoolul pur de struguri este redistilat intr-un alambic frantuzesc impreuna cu anasonul.
Pentru producerea Ksarak-ului se foloseste doar anason recoltat din cunoscuta regiune Mount Hermon’s Al Heeneh din Syria. Pentru desavarsirea Arak-ului, bautura este apoi maturata timp de 2 ani in vase de argile, realizate dupa metode stravechi.
Caracteristici
Brand | Arak Ksarak |
---|---|
Tip | Digestiv |
Alcool | 53% |
Tara de origine | Liban |
Litraj | 0.7L |
Opinia clientilor
Parerea clientilor despre Arak Ksarak 0.7L