Brandy - Alexandrion

Seteaza crescator

Seteaza crescator

Lichiorul pe baza de coniac este o bautura preparata din suc sau pulpa de fructe, cel mai frecvent din struguri.Aceasta definitie simpla, a stabilit brandy ca fiind cea mai buna bautura de dupa cina.

Cum sa te bucuri de brandy-ul tau - Cu cat o brandy-ul este mai vechi, cu atat va fi mai fin. Il poti savura cu gheata, dar, in general, este foarte bun atunci cand este servit la temperatura camerei.

La fel ca vinul, brandy-ul se serveste intr-un pahar cu forma speciala. Aceasta forma specifica ajuta aromele sa se deschida pe masura ce brandy-ul respira. Fara picior, paharul este inconjurat de mana, incalzind usor brandy-ul si eliberand aroma si palatul sau deplin.

Alternativ, brandy-ul poate fi racit inainte de servire, ceea ce-l face sa se simta mai fin atunci cand il bei.

La SAVEO gasesti o gama variata de brandy online: Brandy Ararat, Brandy Metaxa, Brandy Vecchia Romagna, Metaxa 5 stele, Metaxa 7 stele, Coniac Alexandrion.

Deoarece brandy-ul aproape la fel ca vinul, nu se asociaza bine cu tonicele si bauturile racoritoare, dar se pot face bauturi mixte foarte gustoase.Se imbina bine cu sucuri de citrice, precum, portocala, lamaie, tei; precum si vermut sau triplu sec.

Daca esti bautor inrait de brandy sau iti doresti sa incerci acest tip de bautura, magazinul nostru online de bauturi este mandru sa iti ofere o varietate mare de brandy.

Vei gasi brandy la un pret foarte bun la SAVEO online. Rasfoieste selectia noastra de brand. Aici, vei gasi si Metaxa la un pret foarte bun.

-->