Bulgarini

Cantine San Marzano a fost fondata in anul 1962, cu ajutorul a 19 cultivatori de vita de vie, ale caror familii au ingrijit terenurile pastrate din generatie in generatie. De-a lungul anilor, aceasta cooperativa a crescut atragand peste 1200 de viticultori ce au reusit sa construiasca una dintre cele mai populare si bine cunoscute crame din Puglia – San Marzano. San Marzano se poate lauda cu o colectie bogata de vinuri aclamate in cadrul concursurilor internationale. Fie ca vorbim despre un Sessantanni intens sau despre delicatetea unui Edda, fiecare vin in parte te conduce catre o calatorie fascinanta, descoperind culori si senzatii ce transforma fiecare degustare de vin intr-un moment cu adevarat special si plin de emotie.

Bulgarini

Seteaza crescator
 • Bulgarini Rosso Bruno 0.75L

  PRP: 9486 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 8249 Lei

 • Bulgarini Lugana DOC 0.75L

  PRP: 9613 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 8359 Lei

 • Bulgarini Lugana 010 DOC 0.75L

  PRP: 11384 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 9899 Lei

 • Bulgarini Fior Di Lago DOC 0.75L

  PRP: 7823 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6802 Lei

Seteaza crescator