Cafea - Amigo

Cafea boabe, capsule cafea, monodoze cafea (poduri sau cialde), cafea verde, cafea proaspăt prăjită, cafea 100% Arabica, Robusta sau amestec, cafea macinata, cafea instant, cappuccino, ciocolată caldă. Cafea pentru acasă, pentru la birou, pentru segmentul HoReCa (cafenele, restaurante, baruri) sau pentru vending.

Seteaza crescator

Seteaza crescator

În această categorie, "Cafea", pe langă subcategoriile de cafea și amestecul de cafea mai sus menționate, puteți folosi cu ușurință filtrele din partea stangă pentru a cauta cafeaua, cappuccino-ul sau ciocolata caldă care vi se potrivește. Astfel, în funcție de necesitățile dumneavoastră, puteți face selecție după:

  • conținutul de cofeină: cafea care conține cofeină, cafea fără cofeină (cafea decofeinizată);
  • intensitatea cafelei: puteți opta pentru o cafea foarte slabă, cafea slabă, cafea medie ca intensitate, cafea de intensitate medie spre tare, cafea tare sau cafea foarte tare;
  • marca de cafea preferată: puteți alege dintre sortimentele de cafea Lavazza, cafea illy, cafea Kimbo, cafea Tchibo, cafea J.J. Darboven, cafea Movenpick, cafea Caprimo, cafea Covim, cafea Dallmayr, cafea Fortuna, cafea Jacobs, cafea Julius Meinl, cafea Segafredo, cafea Bristot, cafea Pellini, cafea Piacetto sau altele
  • tipul de aparat, in cazul in care optati pentru capsule sau poduri: espressor cu capsule, espressor cu poduri sau cialde (monodoze)
  • compatibilitatea capsulelor sau a monodozelor (poduri sau cialde), in functie de tipul aparatului de cafea: Lavazza Blue System, Lavazza Espresso Point, Philips SENSEO, iperEspresso, Easy Serving Espresso (E.S.E.), Nespresso, Tchibo Cafissimo, CaffItaly, Miko Padissimo etc

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, astfel puteți comanda ușor cafea pentru acasă sau la birou. Pentru a măcina boabele de cafea și a prepara o cafea perfectă, este util un espressor / aparat de cafea.

Pentru sistemul B2B: daca aveți un magazin puteți achizitiona cafea en gros sau en detail, la preț de importator. Cafea la cele mai mici prețuri.

-->