Cafea

Cafea

Cafea boabe, capsule cafea, monodoze cafea (poduri sau cialde), cafea verde, cafea proaspat prajita, cafea 100% Arabica, Robusta sau amestec, cafea macinata, cafea instant, cappuccino, ciocolata calda. Cafea pentru acasa, pentru la birou, pentru segmentul HoReCa (cafenele, restaurante, baruri) sau pentru vending.

per pagina

Seteaza descrescator
per pagina

Seteaza descrescator

In aceasta categorie, "Cafea', pe langa subcategoriile de cafea si amestecul de cafea mai sus mentionate, puteti folosi cu usurinta filtrele din partea stanga pentru a cauta cafeaua, cappuccino-ul sau ciocolata calda care vi se potriveste. Astfel, in functie de necesitatile dumneavoastra, puteti face selectie dupa:

  • continutul de cofeina: cafea care contine cofeina, cafea fara cofeina (cafea decofeinizata)
  • intensitatea cafelei: puteti opta pentru o cafea foarte slaba, cafea slaba, cafea medie ca intensitate, cafea de intensitate medie spre tare, cafea tare sau cafea foarte tare
  • marca de cafea preferata: puteti alege dintre sortimentele de cafea Lavazza, cafea illy, cafea Eduscho, cafea Tchibo, cafea J.J. Darboven, cafea Movenpick, cafea Caprimo, cafea Covim, cafea Dallmayr, cafea Fortuna, Cafea Jacobs, cafea Julius Meinl, cafea Segafredo, cafea Bristot, cafea Pellini, cafea Piacetto sau altele
  • tipul de aparat, in cazul in care optati pentru capsule sau poduri: espressor cu capsule, espressor cu poduri sau cialde (monodoze)
  • compatibilitatea capsulelor sau a monodozelor (poduri sau cialde), in functie de tipul aparatului de cafea: Lavazza Blue System, Lavazza Espresso Point, Philips SENSEO, iperEspresso, Easy Serving Espresso (E.S.E.), Nespresso, Tchibo Cafissimo, CaffItaly, Miko Padissimo etc

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, astfel puteti comanda usor cafea pentru acasa sau la birou. Pentru a macina boabele de cafea si a prepara o cafea perfecta, este util un espressor / aparat de cafea.

Pentru sistemul B2B: daca aveti un magazin puteti achizitiona cafea en gros sau en detail, la pret de importator. Cafea la cele mai mici preturi.