Cantine Di Marzo

Campania este una din regiunile din partea de sud a Italiei, ce se întinde de-a lungul Mării Tireniene, de la gura de vărsare a râului Garigliano până la golful Policastro, fiind și zona cu cele mai multe apelațiuni DOCG. Cel mai cunoscut strugure este Aglianico, cu apelațiunea Taurasi DOCG, supranumit și Barolo al sudului, alți struguri importanți fiind Fiano di Avellino și Greco di Tufo. Cantine di Marzo, situata în zona Tufo, este o compania istorică unde s-a născut inițial vinul Greco di Tufo.
Deoarece Scipione di Marzo cunostea foarte bine potentialul acestei zone, in 1647 a adus cu el acest soi nobil de vita de vie alba, Greco del Vesuvio, soi ce i-a adus imediat faima si un succes imens, astfel devenind un inovator in industria vinului din zona Tufo. Pentru că vinul este făcut în primul rând de oamenii și de motivația lor, împreună cu caracteristicile unice ale unui teritoriu precum cel al zonei Tufo, premisele esențiale pentru a obține un vin de calitate superioara sunt garantate.
Bogat în acest patrimoniu istoric și în tehnicile de vinificație avangardiste, Cantine di Marzo este o mărturie a unei tradiții care datează din Evul Mediu.

Cantine Di Marzo

Nu exista produse conform criteriilor selectate.