Capsule cafea

Capsule de cafea, monodoze, cialde, cafea 100% Arabica, Robusta sau amestec. Aici gasiti capsule illy ipperespresso, capsule Lavazza Blue, capsule Tchibo Cafissimo, capsule Vergnano, capsule Il Caffe Italiano, capsule Tiziano Bonini, capsule My Ristretto, capsule Movenpick si alte branduri de cafea capsule, monodoze cafea, paduri cafea sau cialde cafea. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Seteaza crescator

Capsulele de cafea pot fi compatibile cu tipuri de aparate pentru capsule cafea precum: illy Iperespresso, Lavazza Blue, Lavazza Espresso Point, Easy Serving Espresso (E.S.E.), Nespresso, CaffItaly, Tchibo Cafissimo, BeanZ, Miko Padissimo, Philips SENSEO, Dolce Gusto, A Modo Mio, Tassimo si altele.

Va punem la dispozitie o gama larga de capsule de cafea. Comandati online sau telefonic, cafea capsule, monodoze (paduri sau cialde) pentru acasa, pentru la birou sau pentru magazinul dumneavoastra.

Cafea en gros si en detail pentru magazinul dumneavoastra. Capsule de cafea la pret de importator. Cafea capsule si monodoze (cialde sau paduri) la cele mai mici preturi.