Cum cumpar

In pagina fiecarui produs gasesti toate detaliile de care ai nevoie, astfel incat sa nu intampini dificulati in plasarea unei comenzi.

 Ai cateva modalitati prin care poti cumpara produsele preferate de pe Saveo.ro, astfel

1. Comanda telefonic, simplu, rapid si eficient. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti alegi produsele pe care doresti sa le achizitionezi de pe www.saveo.ro si sa ne contactezi la  0736.764.220 sau la celelalte numere de telefon afisate pe site.

2. Comanda Online, direct de pe site, apasand butonul "ADAUGA IN COS" dupa ce ai ales produsul dorit.

Dupa ce ai terminat de adaugat in cos toate produsele dorite, apasa butonul "FINALIZEAZA COMANDA", dupa care completezi formularul de comanda.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!