Donelli

Donelli face parte din cele mai mari case vinicole din Italia , a luat nastere in 1915 si de atunci mereu ofera o foarte mare atentie teritoriului si traditiei urmarind mereu inovatia viitorului. Calitatea produselor si cultura dinamioca si flexibila a firmei sunt bazele rezultatelor importante obtinute in toti acesti ani.
Societatea si plantatiile cu vita de vie se gasesc intre provinciile Modena si Reggio Emilia.. Societatea detine si o crama pentru invechirea vinurilor. Butoaiele sunt din stejar din Slovacia si au o capacitate de 10,000 hectolitri. Produsele Doneli sunt prezente in mai multe tari ,in special in canalele HORECA.
De multi ani, Donelli are o constanta crestere , gratie capacitatii de a intui tendintele pietei si de a satisface cererile consumatorilor mereu atenti si exigenti.
Controlul total al filierii, sistemul de calitate , continua cercetare si dezvoltare garanteaza clientilor un serviciu atent si sigur, ceea ce permite sa detina prestigioase colaborarii si sponsorizari.
Donelli este furnizorul exclusive pentru vin al scuteriei Ferrari Marlboro pe circuitele de formula 1.

Donelli

Seteaza crescator

Seteaza crescator