Donelli

Donelli face parte din cele mai mari case vinicole din Italia , a luat nastere in 1915 si de atunci mereu ofera o foarte mare atentie teritoriului si traditiei urmarind mereu inovatia viitorului. Calitatea produselor si cultura dinamioca si flexibila a firmei sunt bazele rezultatelor importante obtinute in toti acesti ani.
Societatea si plantatiile cu vita de vie se gasesc intre provinciile Modena si Reggio Emilia.. Societatea detine si o crama pentru invechirea vinurilor. Butoaiele sunt din stejar din Slovacia si au o capacitate de 10,000 hectolitri. Produsele Doneli sunt prezente in mai multe tari ,in special in canalele HORECA.
De multi ani, Donelli are o constanta crestere , gratie capacitatii de a intui tendintele pietei si de a satisface cererile consumatorilor mereu atenti si exigenti.
Controlul total al filierii, sistemul de calitate , continua cercetare si dezvoltare garanteaza clientilor un serviciu atent si sigur, ceea ce permite sa detina prestigioase colaborarii si sponsorizari.
Donelli este furnizorul exclusive pentru vin al scuteriei Ferrari Marlboro pe circuitele de formula 1.

Donelli

Seteaza crescator
 • Donelli Lambrusco Rosato Emilia 0.75L

  PRP: 2404 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 2212 Lei

 • Donelli Lambrusco Emilia Rosso 0.75L

  PRP: 2392 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 2289 Lei

 • Donelli Lambrusco Emilia Alb 0.75L

  PRP: 2392 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 2190 Lei

 • Donelli Lambrusco Amabile Reggiano 1915 0.75L

  PRP: 4296 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 3866 Lei

 • Donelli Lambrusco Reggiano Brut Rosso Scaglietti 0.75L

  PRP: 4367 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 3991 Lei

 • Donelli Prosecco Spumante Brut Alb Scaglietti 0.75L

  PRP: 6847 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5799 Lei

 • Donelli Spumante Brut Rose Scaglietti 0.75L

  PRP: 5629 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 4954 Lei

 • Donelli Pignoletto Spumant Brut 0.75L

  PRP: 6854 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6169 Lei

 • Fragolino Dolce 0.75L

  PRP: 3403 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 2995 Lei

Seteaza crescator