Gin

Ginul este o băutură alcoolică distilată care își obține aroma predominantă din fructele de ienupăr (denumirea științifică: Juniperus communis).

Ginul a luat naștere ca băutură medicinală produsă de călugări și alchimiști din toată Europa, în special în sudul Franței, Flandra și Țările de Jos, pentru a oferi aqua vita din distilatele de struguri și boabe.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza crescator

Ginul este o bautura spirtoasa, cu aroma dominanta a fructelor de ienupar.

Caracterul sau distins este, de asemenea, derivat dintr-o gama de ierburi si condimente numite Botanicals, inclusiv scortisoara, coriandru, coaja de portocala si multe altele care ii confera aroma sa unica.

Cu cat sunt mai multe produse botanice, cu atat ginul este mai complex. Fiecare producator de gin are combinatia sa de produse botanice pe care le adauga in ginul lor, pentru a crea o aroma unica. Pentru o complexitate mai mare, ginurile trec printr-un proces de distilare multipla pe baza ingredientelor.

Ginul a devenit popular de-a lungul anilor, datorita ginurilor artizanale care se folosesc la cocktailuri.

Achizitioneaza gin online de la SAVEO, la preturi accesibile pentru a-ti crea cocktailurile perfecte sau pentru a-l savura pur si simplu alaturi de o apa tonica. La noi gasesti multe marci din care poti alege si iti poti selecta ginul care se potriveste preferintelor tale cel mai bine.

Complexitatea ginului schimba aroma cocktailurilor tale, deci este mai bine sa fii atent asupra selectiei tale. Iti oferim cea mai buna selectie de gin online pentru a-ti stimula interesul.

La SAVEO gasesti foarte multe sortimente, printre care: Gin Hendricks, Gin Whitley Neil, Gin Beefeater, Gin Tanqueray, Gin Bombay Saphire, Gin Wembley. Cumpara colectia noastra extinsa de Gin. Poti comanda ginul tau preferat online. Este perfect pentru ocazii speciale.

De asemenea, gasesti si diferite pachete sau seturi cadou la cele mai bune preturi din online, aici, la SAVEO.

-->