Descriere
Cafea solubila liofilizata din Columbia.
Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute.
Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale.
Este un proces de uscare prin sublimare.
Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida.
Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
Caracteristici
Intensitate | Slab Mediu |
---|---|
Brand | Juan Valdez |
Amestesc | 100% Arabica |
Continut cofeina | Cu cofeina |
Gramaj | 95gr |
Metode de preparare
Juan Valdez Cafea Solubila Liofilizata Clasica 95gr
EspressorPotrivita pentru prepararea la espressoare automate/manuale.
CafetieraPreparata la cafetiera (filtru de cafea) se obtine o cafea deosebita care iti stimuleaza simturile.
French PressUn deliciu pentru iubitorii cafelei preparate la French Press.
IbricIti place cafeaua la ibric? Atunci alege aceasta metoda traditionala si nu vei fi dezamagit.
Opinia clientilor
Parerea clientilor despre Juan Valdez Cafea Solubila Liofilizata Clasica 95gr