Lichior - Disaronno

O selectie de lichioruri deosebite pentru iubitorii bauturilor fine, aromate si cremoase.

Atentie: produsele din aceasta categorie contin alcool. Este strict interzisa vanzarea acestora catre persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani.

Seteaza crescator
  • Amaretto Disaronno 0.7L SGR

    PRP: 9981 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

    Pret promo 8939 Lei

  • Amaretto Disaronno Velvet 0.7L

    PRP: 11264 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

    Pret promo 10089 Lei

Seteaza crescator

Lichiorul este o bautura alcoolica distilata. Se prepara din alcool etilic rafinat, zahar, esente aromate sau alti indulcitori, extracte si macerate de plante, ierburi, fructe si condimente. Orginile bauturii vin de calugarii italieni.

A fost initial folosita pentru tratarea bolilor. Lichiorul este folosit ca digestiv si consumat dupa mese sau este folosit in cocktailuri, lapte, cafea si deserturi.

In piata, vei gasi foarte multe tipuri de lichior:

Lichior Cafea, Lichior Fructe, Lichior Ciocolata, Limoncello, Amaretto, Disaronno, Unicum, Cointreau , Kahlua, Lichior Baileys, Lichior Triplu Sec, Lichior de Plante, Jagermeister, Crema de Whisky, Lichior Sheridans, Lichior Irish Cream, Lichior de Menta, Lichior de Trandafiri, Lichior de Soc, Lichior Ume, Lichior Monin.

La SAVEO, magazinul nostru online de bauturi, am acordat atentie aparte acestui tip de bautura si vei gasi o gama variata de lichior.
Lichiorul poate fi savurat in orice moment din timpul tau liber, chiar daca poate fi considerat o bautura perfecta pentru evenimentele festive. Gustul unic si textura cremoasa face ca lichiorul sa fie o bautura speciala. Taria lichiorului poate varia destul de mult.

In unele zone ale Statelor Unite si Canada, lichiorurile sunt denumite, de asemenea, cordial sau schnapps , desi termenii se refera la bauturi diferite, in alte zone ale lumii.

Nu ai cum sa dai gres cu aceasta bautura daca doresti sa o faci cadou cuiva drag. Femeile vor fi cele mai fericite, in general, ele sunt bautoare de lichior.

Rasfoieste selectia noastra extinsa si obtii sticla preferata chiar la usa.

-->