Puncte de loialitate

Programul de fidelizare pe baza de puncte iti permite sa castigi puncte pentru anumite cumparaturi pe care le faci pe site. Punctele sunt castigate pe baza de achizitii si de actiuni ale cumparatorilor cum ar fi  publicarea unei recenzii despre produse.

Beneficiile Punctelor de Loialitate pentru Clientii Inregistrati

Odata ce te inregistrezi vei putea castiga si strange puncte de loialitate, care sunt ulterior rambursabile la momentul cumpararii din valoarea comenzii. Punctele de loialitate sunt un bonus suplimentar pentru ca faci cumparaturi pe site-ul nostru si unul dintre modalitatile prin care iti multumim ca esti cumparator fidel.

Castigarea Punctelor de Loialitate

Punctele de loialitate pot fi castigate pentru urmatoarele actiuni:

  • Facand cumparaturi — de fiecare data cand faci o achizitie castigi puncte bazate pe pretul produselor achizitionate; aceste puncte sunt adaugate in contul tau.
  • La inregistrarea pe site.
  • In momentul in care te-ai inregistrat la newsletter.
  • Trimitand invitatii — Castigi puncte invitand prietenii sa se inscrie pe site.
  • Cand prietenii tai se transforma in clienti — Castigi puncte pentru fiecare invitatie pe care o trimiti si care duce la inregistrarea pe site a prietenilor tai.
  • Cand prietenii tai efectueaza o comanda — Castigi puncte pentru fiecare invitatie pe care o trimiti si care se finalizeaza printr-o comanda pe site.
  • Cand scrii o parere — Castigi puncte cand scrii o parere despre un produs.

Rata de Schimb a Punctelor de Loialitate

Valoarea punctelor de loialitate este determinata de rata de schimb atat a banilor cheltuiti pe produse cu puncte, cat si de rata de schimb a punctelor transformate in bani pentru achizitii viitoare.

Folosirea/rascumpararea Punctelor de Loialitate

Poti folosi punctele de loialitate la finalizarea comenzii. Daca ai acumulat suficiente puncte pentru a le folosi, vei avea optiunea de a utiliza aceste puncte ca una dintre metodele de plata. Optiunea de a folosi punctele de loialitate, cat si balanta si echivalentul in lei al acestei balante, le vei putea vizualiza in sectiunea Metode de Plata la finalizarea comenzii. Punctele de loialitate pot fi folosite in combinatie cu alte metode de plata cum ar fi plata online, vouchere cadou sau de discount etc.

Puncte de Loialitate - Minim si Maxim

Punctele de loialitate pot fi limitate la o valoare minima ceruta pentru raspumparare. Daca aceasta optiune este selectata nu vei putea folosi punctele tale de loialitate pana nu achizitionezi un numar minim de puncte, moment in care vor fi disponibile pentru rascumparare.

Punctele de loialitate pot fi, de asemenea, limitate la o valoare maxima a punctelor care pot fi obtinute. Daca aceasta optiune este selectatava trebui sa rascumperi punctele obtinute inainte de a putea obtine mai multe puncte.

Gestionarea Punctelor de Loialitate

Poti vedea si gestiona punctele de loialitate in Cont Client. Din contul tau vei putea vedea punctele tale de loialitate (si echivalentul in lei), suma minima pe care o poti rascumpara, daca ai atins limita maxima de puncte si o istorie cumulativa a punctelor acumulate, rascumparate sau pierdute. .

Expirarea Punctelor de Loialitate

Punctele de loialitate expira in termen de 45 de zile, daca acestea nu vor fi folsite. Punctele vor disparea in ordinea in care au fost castigate.

Nota: Poti opta pentru a primi notificari prin email de fiecare data cand se schimba balanta cand castigi puncte, le folosesti sau le pierzi, cat si notificari de expirare a punctelor. Aceasta optiune poate fi gasita in sectiunea Puncte de Loialitate din sectiunea Contul Meu.

-->