Rom

Romul este o băutură alcoolică excelentă pentru orice anotimp, insă totuși pare a fi o băutură făcută pentru vară: merge perfect în toate băuturile reci, de la Pina Colada la deliciosul Daiquiris de căpșuni. Îl poți folosi inclusiv la prepararea unui Margarita excelent!
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza crescator

Romul este un lichior produs prin fermentarea si mai apoi distilarea melasei de trestie de zahar sau a sucului de trestie de zahar. Distilatul, lichidul limpede, este de obicei invechit in butoaie de stejar. Majoritatea romurilor sunt produse in Caraibe si in tarile din America de Nord si de Sud, dar si in alte tari producatoare de zahar, precum Filipine, India si Taiwan.

Romurile sunt produse pe diferite clase. Romurile usoare sunt utilizate in mod obisnuit in cocktailuri, in timp ce romurile „aurii - gold” si „intunecate - dark” erau consumate de obicei cu ghiata sau utilizate pentru gatit. Acum, sunt consumate in mod obisnuit in cocktailuri.

Romurile premium sunt facute pentru a fi consumate cu gheata.Romul joaca un rol important in cultura insulelor din Indiile de Vest, precum si in provinciile maritime si Newfoundland, in Canada.

Bautura are asociatii celebre cu pirateria.Romul a servit si ca mijloc popular de schimb economic, folosit pentru a ajuta la finantarea unor intreprinderi precum sclavia, criminalitatea organizata si insurgentele militare (de exemplu, Revolutia Americana si Rebeliunea romului din Australia).

La SAVEO, gasesti rom de toate tipurile: Rom Alb, Rom Spiced, Rom Dark, Rom Bumbu, Rom Diplomatico, Rom Bumbu, Rom Plantation, Rom Havana, Rom Baccardi, Rom Captain Morgan, Rom Stroh, Rom Matusalem, Rom Zacapa, Rom Dictador.
De altfel, la noi vei avea cele mai bune preturi si oferte la rom online. Ve gasi game variate de unde iti poti allege ce iti doresti.