Siropuri

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Seteaza crescator

Siropurile Monin sunt una dintre cele mai populare marci de siropuri aromate de pe piata.

De ce? Pentru ca siropurile Monin si-au dezvoltat produsele mentinand un echilibru perfect intre creativitate si calitate.

Siropurile Monin sunt un mijloc exceptional de a adauga un strop de aroma si textura bauturilor si deserturilor preferate. Fie ca bei cafea, cocktail, ciocolata calda, siropurile Monin sunt calea perfecta de urmat.

Siropurile Monin sunt produse din ingrediente naturale si sunt disponibile intr-o gama bogata de arome.

Sunt zeci de siropuri grupate in functie de aroma in 8 mari categorii: fruits & nuts, specialities, cookies & pies, spices & herbs, vegetables, flowers, alcohol free, teas.

De asemenea pot fi selectate in functie de ce ai nevoie: pentru cafea, cocktail, mocktail, smoothie, etc. Produsele sunt ambalate in sticle de 70 cl. Siropurile MONIN pot fi folosite la prepararea de: Cocktailuri, Cafea, Espresso, Latte, Smoothies, Mocktailuri, Milkshakeuri, Bauturi Carbogazoase, Ceai, Limonade, Ciocolata.

La SAVEO, vei gasi: Sirop Evolet, Sirop de Soc, Sirop de Cafea, Siropuri pentru Cafea, Sirop de Capsuni, Sirop de Menta, Siropuri Cocktail, Sirop Marie Brizard, Sirop 1883, Sirop Giffard.

Siropurile pentru bauturile tale preferate le gasesti la SAVEO, magazinul tau de bauturi online.

Siropul este un fel de liant ce integreaza ingredientele, dand consistenta dorita bauturii.Siropurile de bar sunt apreciate de mixologi deoarece cuprind o gama larga de gusturi, texturi si nuante.

Astfel, le permite barmanilor sa creeze o paleta larga de cocktailuri. Siropurile trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pentru ca rezultatul final sa fie unul memorabil.