Tequila

Seteaza crescator
 • Jose Cuervo Gold 0.7L

  PRP: 9444 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 8595 Lei

 • Jose Cuervo Silver 0.7L

  PRP: 9056 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 8414 Lei

 • Jose Cuervo Gold 1L

  PRP: 13732 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 11941 Lei

 • Olmeca Silver 0.7L

  PRP: 8355 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 7997 Lei

 • Milagro Silver Tequila 0.7L

  13334 Lei
 • Espolon Reposado 0.7L

  17099 Lei
 • Patron Tequila Silver 1L

  PRP: 35405 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 30787 Lei

 • Tequila Camino Blanco 0.7L

  PRP: 8712 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 7576 Lei

 • Espolon Blanco 0.7L

  16299 Lei
 • Tequila Camino Gold 0.7L

  PRP: 7966 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 7545 Lei

 • Patron Tequila Silver 0.7L

  PRP: 26755 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 23265 Lei

Seteaza crescator

De la traditional la modern si neobisnuit, in magazinul nostru online, vei gasi tequila la preturi corecte. Tequila este la fel de versatila precum cumparatorii sai, motiv pentru care oferim tequila exceptionala de inalta calitate.

Avem o gama variata de tequila pe care o poti comanda online: Tequila cu Vierme, Tequila Blanco, Tequila Reposado, Tequila Anejo, Tequila Patron, Tequila Jose Cuervo, Tequila Don Julio, Tequila Olmeca, Tequila Milagro, Tequila Sierra.

Cand cumperi Tequila online de la SAVEO, poti fi sigur ca vei cumpara numai produse de inalta calitate si vei gasi tequila la un pret potrivit buzunarului tau.
Tequila este fabricata din planta mexicana Agava.

Lucrul special al acestei plante este timpul sau rar de inflorire. Agava, cunoscuta sub numele de planta mileniului, are nevoie ocazional de cateva decenii pentru a-si dezvolta starea de inflorire. Tequila este fabricata din inima agavei albastre si este produsa exclusiv in zona din jurul orasului Tequila din Mexic si in alte patru state.

Daca vei comanda Tequila de la magazinul nostru online, fii sigur ca nu vei fi dezamagit.

Exista 166 de specii diferite de agave, dintre care 125 pot fi gasite in Mexic, dar numai Weber Blue (numit dupa botanistul german care a clasificat prima data specia in 1905 datorita nuantei usoare albastre a frunzelor sale verzi) poate fi folosita pentru a face Tequila.

Aceste plante sunt potrivite in special solurilor vulcanice rosii, bogate in silicat din regiunea din jurul orasului Tequila, cu peste 300 de milioane de plante recoltate acolo in fiecare an.