Bine ati venit la www.saveo.ro ( "SITE" ) , magazinul online oficial al Etienne Distribution SRL. Produsele afisate pe www.saveo.ro ( denumit în continuare "SITE" ) sunt distribuite de Etienne Distribution SRL , cu sediul social pe strada Str Pucheni nr 133, sector 5, Bucuresti , infiintata in baza legii romane.

Drepturi de utilizare

Date companie

 • Etienne Distribution SRL
 • CUI: 39991570
 • Nr. Reg. Comertului: J40/14653/2018
 • Banca: ING, Sucursala Sebastian
 • Telefon: 0757 123 478
 • Email: contact@saveo.ro

Drepturi de autor

Etienne Distribution SRL beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul (logo, semne distinctive, imagini, texte, grafica, informatii, produse s.a) prezente pe SITE este proprietatea Etienne Distribution si reproducerea pe alte site-uri de catre terti neautorizati este interzisa. Continutul site-ului este protejat de drepturi de autor. Folosirea fara acordul proprietarului se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare.

Informatii produse, preturi si livrare

Produsele oferite spre vanzare de catre Etienne Distribution sunt cele afisate pe site-ul www.saveo.ro.

Imaginile produselor sunt prezentate cu titlu informativ si pot aparea diferente de culoare si dimensiune in functie de monitorul dvs. (în unele cazuri, ca urmare a browser-ului si monitorului folosit pentru a accesa site-ul si vizualiza imaginile).

Pentru a plasa o comanda pe site, clientul trebuie sa completeze integral formularul de comanda si sa accepte termenii si conditiile.

A. Preturi 

Preturile produselor indicate pe site-ul web sunt afisate cu toate taxele incluse. Orice costuri de livrare sau metode de plata vor fi aduse la cunostinta Clientului prin intermediul site-ului sau prin intermediul acestor termeni si conditii.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz si va rugam sa verificati pretul actual inainte de a plasa o comanda pe site. 

Sunt acceptate următoarele metode de plată:

 • a. Plata online securizata cu cardul prin partenerul nostru Euplatesc.ro
 • b. Plata la livrare ramburs - veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul primirii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.
 • c  Plata prin puncte de loialitate - in totalitate sau cumulate cu alte modalitati de plata (detalii AICI)

In caz de cumparare cu plata online, produsele vor fi expediate numai dupa incasarea valorii totale a comenzii.

Etienne Distribution SRL nu stocheaza datele Cardului de Credit ale clientilor.

Preturile anumitor produse pot fi listate cu un pret gresit sau o descriere gresita, din cauza unor erori tehnice sau actualizare de informatii. Etienne Distribution are obligatia de a informa cumparatorii si de a returna platile facute in avans (daca este cazul), ulterior putand anula comanda.

Pot aparea situatii in care lipsa de stocuri nu permite vanzarea produsului. Etienne Distribution va anunta clientul iar in cazul in care acesta nu accepta varianta propusa, comanda se va anula.

B. Livrare

Produsele achizitionate vor fi livrare la adresa indicata in comanda de catre Client in termen de 24-48 zile lucratoare, din momentul in care Etienne Distribution confirma comanda si trimite emailul de procesare al comenzii. Programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00. Etienne Distribution isi rezerva dreptul de a accepta sau de a refuza comenzile din afara Romaniei. 

Ocazional, Etienne Distribution rulează promotii cu transport gratuit, indiferent de valoare comenzii. Pentru a fi anuntati prin e-mail, va puteti abona la newsletter. Vă rugăm să retineti că promotiile de transport gratuit vor fi aplicate la comanda dumneavoastră pe pagina de finalizare comanda.

Timpul de livrare începe din momentul în care o comandă este acceptata si confirmata.

Lucrăm îndeaproape cu partenerul nostru de transport pentru a minimiza timpul de expeditie. (firmele de curierat agreate de Etienne Distribution)

COST DE LIVRARE:

- GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 199 RON.

- 18 Ron pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 RON.

La momentul livrarii Clientul este obligat sa verifice:

 • ca numarul de confirmare comanda corespunde numarului afisat pe nota de livrare
 • ca ambalajul este intact, nu este deteriorat sau umed.
 • orice deteriorare a ambalajului si / sau a produsului sau probleme cu nota de livrare trebuie notificata de indata catre Etienne Distribution.

Etienne Distribution nu se face responsabil pentru eventualele intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat curieratului.

Politica de returnare

In cazul in care produsul comandat prezinta defectiuni sau nu corespunde cu prezentarea sa, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa contact@saveo.ro

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produsului comandat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 de zile de la data primirii produsului returnat. Vom efectua aceasta rambursare intr-un cont bancar transmis de dumneavoastra numai dupa ce produsul retras va ajunge la sediul nostru in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu factura care l-a insotit. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (daca acest lucru nu a fost semnalat deja).

Contravaloarea transportului de retur va fi suportata de cumparator ( client ).

Defectele se semnaleaza in maxim 24h de la primirea coletului prin e-mail pe adresa contact@saveo.ro

Expediati produsele doar prin serviciu de curierat rapid (exclus POSTA ROMANA) la adresa Str Inclinata nr 2, sector 5, Bucuresti , in decurs de maximum 14 zile de la data primirii produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate la comanda, dupa specificatiile clientului, altele decat cele prezentate standard pe site,  NU se returneaza.

Clientul trebuie sa precizeze pe email informatiile necesare pentru procesarea si aprobarea Returului, dupa cum urmeaza:

 • Data expedierii coletului;
 • Numarul Comenzii;
 • Motivul Returului;
 • Imagine cu defectul sesizat (daca este cazul);
 • Contul IBAN + numele titularului

ATENTIE!: NU se accepta coletele retur cu ramburs sau plata transportului la destinatar.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

Marime nepotrivita

Daca este prima data cand comandati pe www.saveo.ro articole care sunt impartite pe marimi/numere (ex.: halat baie Coffee) este necesar sa efectuati o masurare corecta. Daca produsul comandat nu vi se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus, sau se poate efectua retur.

Sunt situatii in care ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor comandate care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor desfasurate pe site-ul saveo.ro sau pe pagina oficiala de Facebook Saveo Romania.

Garantie

Anumite articole comercializate prin intermediul www.saveo.ro sunt acoperite de o garantie de conformitate conform prevederilor legale cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. si de o garantie care poate varia in functie de tipul produsului. Clientul trebuie sa pastreze factura sau chitanta de plata impreuna cu nota de livrare iar in cazul in care se doreste returnarea produsului, acesta trebuie sa fie in ambalajul original.

Garantia se aplica cu conditia ca produsul in cauza sa fie folosit in mod corect in conformitate cu utilizarea prevazuta in instructiunile de utilizare si intretinere a produsului.

Etienne Distribution nu vinde produse second-hand, produse defecte sau produse de o calitate mai scăzută decât standardele de piată corespunzătoare.

Politica de condifentialitate

Etienne Distribution SRL colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda si la produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Etienne Distribution SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate.
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul 0757 123 478 sau la contact@saveo.ro.

Citeste mai multe despre Politica de confidentialitate pentru a afla cum prelucram datele personale.

Card Cadou

 • Cardul cadou se foloseste exclusiv pe site-ul nostru www.saveo.ro. 
 • Codul de voucher este trimis pe adresa de email a destinatarului, prin livrare directa catre client sau prin curierat rapid.
 • valabilitatea acestuia este comunicata de la caz la caz.
 • poate fi folosit pentru o singura comanda.
 • nu poate fi folosit pentru a cumpara alte Carduri Cadou.
 • nu pot fi schimbate cu bani.
 • comenzile plasate cu voucher cadou pot fi returnate. In caz de retur o sa primiti din nou un cod cu valoarea cardului de cadou folosit.
 • nu suntem raspunzatori pentru codurile de vouchere furate sau care sunt expediate din greseala la o alta adresa de email.
 • ne asumam dreptul de a refuza comenzile cu Carduri Cadou care par sa fie invalide, frauduloase sau voucher duplicat.

Cookies

Cookie-urile sunt portiunile de date stocate de browser-ul pe hard disk-ul computerului. saveo.ro foloseste cookie-uri pentru scopuri statistice si pentru a va indetifica  atunci când vizitati site-ul. Cookie-urile noastre nu contin date cu caracter personal  care ar putea permite hackerilor să obtină informatii cu privire la siguranta datelor dvs. Cu toate acestea, puteti să vă decideti să modificati setările browser-ului pentru a nu accepta cookie-uri. Puteti vizita site-ul saveo.ro si să faceti cumparaturi. Singurul dezavantaj ar putea fi intampinarea de restrictii când se efectuează anumite operatiuni.

În timp ce vizitati www.saveo.ro, cookie-urile de publicitate sunt plasate pe calculatorul dumneavoastră pentru a sti despre interesele tale. Partenerii nostri de publicitate ne permit să va aratam reclame pe alte site-uri, datorită retargeting-ului, bazat pe interactiunea anterioara cu saveo.ro . Tehnicile folosite de partenerii nostri nu colectează informatii personale cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa postală, sau numărul de telefon 0757 123 478

Citeste mai multe despre Politica Cookies pentru a afla ce informatii prelucram cu ajutorul lor.

Dispozitii finale

Administratorul site-ului www.saveo.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord sau al site-ului, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".  

Etienne Distribution SRL nu poate fi facuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.