Vin Alb

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Seteaza crescator

Producerea unui vin alb de calitate necesita de obicei la fel de mult timp si energie ca producerea unui vin rosu. Vinurile albe se pot gasi peste tot prin lume. Exista vin alb dulce, cel mai faimos fiind, desigur, Sauternes, care este produs la Bordeaux.

Sauternes este produs din struguri Sauvignon Blanc si Semillon, desi nu vei vedea niciodata Sauvignon Blanc sau Semillon pe eticheta.

La SAVEO vei gasi vin alb online pentru toate gusturile:, Vin Alb Demidulce, Vin Alb Demisec, Vin Alb Sec, Vin Alb Dulce , Ice Wine, Vin Alb Purcari, Vin Alb Liliac, Vin Alb Recas.

Gama de soiuri pe care le intalnesti la noi este foarte diversificata: Vin Alb Feteasca Alba, Vin Alb Riesling, Vin Alb Chardonnay, Vin Alb Pinot Riesling, Vin Alb Pinot Gris, Vin Alb Sauvignon Blanc, Vin Alb Muscat Otonel.

Exista vinuri albe uscate care sunt produse peste tot in lume, dar multi ar sugera ca cel mai bun vin alb uscat este produs in Burgundia.Tot vinul alb din Burgundia este produs din struguri Chardonnay, desi inca o data, vei vedea rar, daca vreodata, Chardonnay scris pe eticheta.

Daca sunteti in cautarea celui mai bun vin alb, s-ar putea sa il gasesti in Spania, Portugalia, Italia sau chiar America de Sud.

De asemenea, vinul alb are o gama larga de beneficii si minerale, printre care potasiu, calciu sau magneziu, vitamine solubile in apa, ca B1, B2, B5 si B6, acid folic, B12 si chiar si vitamina C.

-->