Vin Rosu - Milestii Mici

Seteaza crescator

Seteaza crescator

Iti place sa bei vin rosu, dar nu esti sigur, exact, ce este. Te-ai intrebat vreodata cum aromele de mure sau de zmeura intra intr-o sticla de vin produsa doar din struguri sau cum difera vinul rosu fructat de vinul rosu picant sau vinul rosu inchis de vinul rosu cu deschis? Este o adevarata istorie si arta.

Incepand cu elementele de baza, vinul rosu este o bautura alcoolica produsa prin fermentarea sucului de struguri cu coaja inchisa la culoare.

Vinul rosu difera de vinul alb prin procesul de productie. Vinul rosu se face cu struguri cu coaja inchis, iar cel alb cu struguri cu coaja de culoare deschisa, in principiu.

Vinul rosu ajuta foarte mult si la sanatate:

Reduce riscul de cancer, reduce riscul de dementa (consumul de 1–3 pahare de vin pe zi a fost a demonstrat ca poate reduce riscul de dementa si boala Alzheimer), reduce riscul de depresie (un studiu efectuat pe persoanele de varsta mijlocie si varsta inaintata a aratat ca cei care au baut 2-7 pahare de vin pe saptamana au mai putine sanse de a deveni depresivi), reduce riscul de diabet tip 2 la femei.

La SAVEO vei gasi vin rosu online pentru toate gusturile: Vin Rosu Demidulce, Vin Rosu Demisec, Vin Rosu Sec, Vin Rosu Dulce, Vin Rosu Purcari, Vin Rosu Primitivo de Manduria, Vin Rosu Recas.

Gama de soiuri pe care le intalnesti la noi este foarte diversificata: Vin Rosu Merlot, Vin Rosu Feteasca Neagra, Vin Rosu Cabernet Sauvignon, Shyraz, Vin rosu Pinot Noir.

-->