Vodka

Vodca se produce prin fermentarea produselor alimentare care conțin zahăr sau amidon, apoi se distilează produsul pentru a îi crește conținutul de alcool. Fermentarea înseamnă alimentarea cu zahăr a drojdiei, astfel încât drojdia să poată produce alcool. Astăzi, cea mai mare parte a vodcii este fabricată din boabe fermentate, cum ar fi sorg, porumb, orez, secară sau grâu, deși se pot folosi și cartofi, fructe sau pur și simplu doar zahăr.

Descoperă aici gama noastră de vodcă, cu livrare rapidă în toată țara.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Seteaza crescator
 • Absolut Blue 0.05L miniatura

  PRP: 752 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 649 Lei

 • Czar Peter Vodka 1L

  PRP: 5422 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 3999 Lei

 • Smirnoff North 0.7L

  PRP: 6558 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6150 Lei

 • Belvedere Vodka 0.7L

  PRP: 23448 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 17994 Lei

 • Absolut Blue 0.7L

  PRP: 5995 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5399 Lei

 • Absolut Blue 1L

  PRP: 7905 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 7285 Lei

 • Skyy Vodka 0.7L

  PRP: 6255 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5449 Lei

 • Absolut Raspberry 0.7L

  PRP: 7745 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

 • Absolut Lime 0.7L

  PRP: 7745 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

 • Grey Goose La Poire 0.7L

  PRP: 19995 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 18295 Lei

 • Skyy Vodka 1L

  PRP: 7648 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6348 Lei

 • Belvedere Vodka Neon 0.7L

  PRP: 26410 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 17994 Lei

 • Absolut Blue 0.5L

  PRP: 4260 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 3775 Lei

 • Absolut Blue 1.75L

  PRP: 12338 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 10999 Lei

 • Finlandia Classic 0.7L

  PRP: 6250 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5799 Lei

 • Beluga Noble Gift Pack 0.7L

  PRP: 26444 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 23950 Lei

 • Finlandia Classic 1L

  PRP: 8388 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 7295 Lei

 • Smirnoff Lime 0.7L

  PRP: 5974 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5496 Lei

 • Eiko Vodka 0.7L

  PRP: 20102 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 18401 Lei

 • Smirnoff Green Apple 0.7L

  PRP: 6093 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5362 Lei

 • Beluga Allure Gift Box 0.7L Gift Box Cutie piele

  PRP: 63077 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 52999 Lei

 • Absolut Vanilla 0.7L

  PRP: 6143 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

 • Grey Goose Vodka 1L

  PRP: 23366 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 21999 Lei

 • Beluga Allure 0.7L

  PRP: 61048 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 49990 Lei

 • Grey Goose La Poire 1L

  PRP: 23577 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 21778 Lei

 • Belvedere Vodka 3L

  PRP: 99999 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 73999 Lei

 • Belvedere Vodka Single Estate Rye Bartezek 0.7L

  PRP: 29268 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 19868 Lei

 • Ciroc Mango 0.7L

  PRP: 15956 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 13992 Lei

 • Ciroc Red Berry 0.7L

  PRP: 15956 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 13992 Lei

 • Absolut Citron 0.7L

  PRP: 7745 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

 • Whitley Neill Vodka cu Portocale Rosii 0.7L

  PRP: 15791 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 9884 Lei

 • Smirnoff Citrus 0.7L

  PRP: 6093 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5362 Lei

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Seteaza crescator

Vodca este o băutură alcoolică distilată cu un grad ridicat de alcoolemie. Calitatea, aroma și gustul acesteia variază de la minim până la super premium.

Exploreaza cele mai bune marci precum Vodka Beluga, Vodka Belvedere, Absolut Vodka, Vodka Grey Goose, Vodka Ciroc, Vodka Finlandia , Vodka Smirnoff, Vodka Stalinskaya si multe altele.

Este un lichid transparent care are în compoziție apă și etanol purificat prin distilare, de la o substanță fermentată din grâu, secară sau alte cereale, cartofi sau sirop de sfeclă de zahăr, la care se poate adăuga o cantitate neînsemnată de alte substanțe, cum ar fi aromele Apa se adaugă la sfârșitul procesului de distilare pentru a reduce conținutul de alcool.

Deoarece legumele și cerealele conțin amidon, mai mult decât zaharuri, un ingredient activ este necesar să fie adăugat pentru a facilita conversia amidonului în zahăr. Aceste zaharuri transformate, maltoza și dextrina răspund cel mai eficient la enzima diastază care se găsește în malț. Prin urmare, boabele de malț sunt înmuiate în apă și lăsate să încolțească. Apoi, sunt măcinate grosier și adăugate în timpul "procesului de mash". Drojdia conține enzime care permit celulelor alimentare să extragă oxigenul din amidon sau zaharuri, producând alcool.

La fabricarea băuturilor alcoolice se folosește specia de drojdie Sacchasomyces cereviseal. În ultima parte a secolului al XX-lea, vodka aromată a devenit foarte populară. Astfel, ierburi, condimente și esențe de fructe pot fi adăugate la vodcă după distilare. Cerealele sau legumele sunt încărcate într-o cuvă automată și întocmai ca o mașină de spălat, cuva este prevăzută cu agitatoare care descompun cerealele pe măsură ce se rotește.

Se adaugă o făină de malț măcinat pentru a facilita conversia amidonului în zahăr. Prevenirea creșterii bacteriilor este foarte importantă în fabricarea băuturilor spirtoase distilate. În primul rând, mustul este sterilizat prin încălzirea acestuia până la punctul de fierbere. Apoi, este injectat cu bacterii lactice pentru a crește nivelul de aciditate necesar fermentației. Când se atinge nivelul de aciditate dorit, mustul este inoculat din nou.

Mustul este turnat în cuve mari din oțel inoxidabil. Se adaugă drojdie și cuvele sunt închise. În următoarele două-patru zile, enzimele din drojdie transformă zaharurile din piure în alcool etilic. Alcoolul etilic lichid este pompat în albi, coloane din oțel inoxidabil alcătuite din camere de vaporizare stivuite una peste alta.

Alcoolul este continuu ciclat în sus și în jos și încălzit cu abur, până când vaporii sunt eliberați și condensați. Acest proces elimină impuritățile. Vaporii se ridică în camerele superioare (capete fixe) unde sunt concentrați. Materialele extrase curg în camerele inferioare și sunt aruncate.

O parte din resturile de cereale pot fi vândute ca furaje pentru animale. Vaporii concentrați, sau băuturile spirtoase fine, conțin 95-100% alcool. Pentru a o face potabilă, se adaugă apă băuturilor spirtoase pentru a reduce procentul de alcool la 40. Băuturile alcoolice sunt depozitate în sticle de sticlă, deoarece sticla nu este reactivă.

Alte recipiente, cum ar fi plasticul, ar provoca o schimbare chimică a băuturii. Procedura de îmbuteliere este foarte mecanizată, deoarece sticlele sunt curățate, umplute, acoperite, sigilate, etichetate și încărcate în cutii.