Vodka

Vodca se produce prin fermentarea produselor alimentare care conțin zahăr sau amidon, apoi se distilează produsul pentru a îi crește conținutul de alcool. Fermentarea înseamnă alimentarea cu zahăr a drojdiei, astfel încât drojdia să poată produce alcool. Astăzi, cea mai mare parte a vodcii este fabricată din boabe fermentate, cum ar fi sorg, porumb, orez, secară sau grâu, deși se pot folosi și cartofi, fructe sau pur și simplu doar zahăr.

Descoperă aici gama noastră de vodcă, cu livrare rapidă în toată țara.

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Seteaza crescator
 • Czar Peter Vodka 1L

  PRP: 5422 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 3999 Lei

 • Absolut Blue 0.05L miniatura

  PRP: 752 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 649 Lei

 • Belvedere Vodka 0.7L

  PRP: 23448 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 16799 Lei

 • Smirnoff North 0.7L

  PRP: 6558 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6150 Lei

 • Absolut Blue 0.7L

  PRP: 5875 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5198 Lei

 • JJ Whitley Vodka Rhubarb (Rubarba) 0.7L

  PRP: 7116 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5998 Lei

 • Skyy Vodka 0.7L

  PRP: 5955 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5249 Lei

 • Absolut Raspberry 0.7L

  PRP: 7745 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

 • Absolut Blue 1L

  PRP: 7705 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6696 Lei

 • Beluga Noble Caviar Dish 0.7L

  PRP: 29070 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 23499 Lei

 • Grey Goose La Poire 0.7L

  PRP: 19995 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 18295 Lei

 • Absolut Blue 0.5L

  PRP: 4060 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 3575 Lei

 • Finlandia Classic 0.7L

  PRP: 6250 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5799 Lei

 • Absolut Lime 0.7L

  PRP: 7745 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

 • Belvedere Vodka Neon 0.7L

  PRP: 26410 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 17994 Lei

 • Absolut Blue 1.75L

  PRP: 12338 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 10999 Lei

 • Beluga Noble Gift Pack 0.7L

  PRP: 26444 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 23950 Lei

 • Berentzen Vodka Rasputin 1L

  PRP: 5605 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5452 Lei

 • Smirnoff Lime 0.7L

  PRP: 5974 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5496 Lei

 • Skyy Vodka 1L

  PRP: 7648 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6348 Lei

 • Beluga Allure Gift Box 0.7L Gift Box Cutie piele

  PRP: 63077 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 52999 Lei

 • Set Crystal Head Vodka 0.7L + 4 pahare shot

  PRP: 33580 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 24992 Lei

 • Eiko Vodka 0.7L

  PRP: 20102 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 18401 Lei

 • Russian Standard Vodka 0.7L

  PRP: 6094 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 4795 Lei

 • Whitley Neill Gin cu Pepene Rosu si Kiwi 0.7L

  PRP: 16868 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 9595 Lei

 • Beluga Allure 0.7L

  PRP: 61048 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 49990 Lei

 • Finlandia Classic 1L

  PRP: 7549 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6495 Lei

 • Smirnoff Green Apple 0.7L

  PRP: 6093 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5362 Lei

 • Absolut Vanilla 0.7L

  PRP: 6143 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

 • Russian Standard Vodka 1L

  PRP: 7259 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6292 Lei

 • Grey Goose La Poire 1L

  PRP: 22918 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 21499 Lei

 • Absolut Citron 0.7L

  PRP: 7745 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 5450 Lei

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Seteaza crescator

Vodca este o băutură alcoolică distilată cu un grad ridicat de alcoolemie. Calitatea, aroma și gustul acesteia variază de la minim până la super premium.

Exploreaza cele mai bune marci precum Vodka Beluga, Vodka Belvedere, Absolut Vodka, Vodka Grey Goose, Vodka Ciroc, Vodka Finlandia , Vodka Smirnoff, Vodka Stalinskaya si multe altele.

Este un lichid transparent care are în compoziție apă și etanol purificat prin distilare, de la o substanță fermentată din grâu, secară sau alte cereale, cartofi sau sirop de sfeclă de zahăr, la care se poate adăuga o cantitate neînsemnată de alte substanțe, cum ar fi aromele Apa se adaugă la sfârșitul procesului de distilare pentru a reduce conținutul de alcool.

Deoarece legumele și cerealele conțin amidon, mai mult decât zaharuri, un ingredient activ este necesar să fie adăugat pentru a facilita conversia amidonului în zahăr. Aceste zaharuri transformate, maltoza și dextrina răspund cel mai eficient la enzima diastază care se găsește în malț. Prin urmare, boabele de malț sunt înmuiate în apă și lăsate să încolțească. Apoi, sunt măcinate grosier și adăugate în timpul "procesului de mash". Drojdia conține enzime care permit celulelor alimentare să extragă oxigenul din amidon sau zaharuri, producând alcool.

La fabricarea băuturilor alcoolice se folosește specia de drojdie Sacchasomyces cereviseal. În ultima parte a secolului al XX-lea, vodka aromată a devenit foarte populară. Astfel, ierburi, condimente și esențe de fructe pot fi adăugate la vodcă după distilare. Cerealele sau legumele sunt încărcate într-o cuvă automată și întocmai ca o mașină de spălat, cuva este prevăzută cu agitatoare care descompun cerealele pe măsură ce se rotește.

Se adaugă o făină de malț măcinat pentru a facilita conversia amidonului în zahăr. Prevenirea creșterii bacteriilor este foarte importantă în fabricarea băuturilor spirtoase distilate. În primul rând, mustul este sterilizat prin încălzirea acestuia până la punctul de fierbere. Apoi, este injectat cu bacterii lactice pentru a crește nivelul de aciditate necesar fermentației. Când se atinge nivelul de aciditate dorit, mustul este inoculat din nou.

Mustul este turnat în cuve mari din oțel inoxidabil. Se adaugă drojdie și cuvele sunt închise. În următoarele două-patru zile, enzimele din drojdie transformă zaharurile din piure în alcool etilic. Alcoolul etilic lichid este pompat în albi, coloane din oțel inoxidabil alcătuite din camere de vaporizare stivuite una peste alta.

Alcoolul este continuu ciclat în sus și în jos și încălzit cu abur, până când vaporii sunt eliberați și condensați. Acest proces elimină impuritățile. Vaporii se ridică în camerele superioare (capete fixe) unde sunt concentrați. Materialele extrase curg în camerele inferioare și sunt aruncate.

O parte din resturile de cereale pot fi vândute ca furaje pentru animale. Vaporii concentrați, sau băuturile spirtoase fine, conțin 95-100% alcool. Pentru a o face potabilă, se adaugă apă băuturilor spirtoase pentru a reduce procentul de alcool la 40. Băuturile alcoolice sunt depozitate în sticle de sticlă, deoarece sticla nu este reactivă.

Alte recipiente, cum ar fi plasticul, ar provoca o schimbare chimică a băuturii. Procedura de îmbuteliere este foarte mecanizată, deoarece sticlele sunt curățate, umplute, acoperite, sigilate, etichetate și încărcate în cutii.