Descriere
Zacapa 23 este un blend premium de romuri de înaltă calitate, învechite între 6 și 25 de ani. Fiecare strop este trecut apoi printr-o etapă suplimentară de maturare în butoaie din stejar franțuzesc alese cu grijă din, folosite anterior pentru coniac. Acest proces complex relevă notele de vișine și caracterul condimentat din fiecare sticlă de Zacapa XO. În timp ce majoritatea romurilor tradiționale sunt făcute cu melasă, Zacapa folosește doar cea mai dulce trestie de zahăr organică și este maturat conform metodei Sistema Solera, în butoaie în care anterior au fost păstrate whiskey-uri americane, Oloroso Sherry, vinuri și coniacuri Pedro Ximenez.
Secretul Zacapa este procesul lent de maturare care are loc la o altitudine de 2300 m peste nivelul mării, în aerul proaspăt și rece al munților din Guatemala, ceea ce creează un echilibru rafinat între aromele și gustul delectabil. În ianuarie 2012, Zacapa a fost denumit unul dintre „Top 100 cele mai valoroase branduri de lux din lume” de către Asociația World Luxury. Maturat în butoaie în care anterior s-a ținut whiskey-uri americane robuste, sherry-uri delicate și vinuri fine Pedro Ximenez, romul Zacapa 23 este învechit printr-un proces Solera complex. Acest proces este secretul intricatelor arome și notelor de miere, caramel, stejar și stafide ce caracterizează romul nostru. Savurat cel mai bine sec sau cu un singur cub de gheață într-un pahar luxos cu bază groasă.
Note de aromă sporită
Utilizăm un proces de învechire Solera complex pentru a dezvolta o complexitate de arome incitante, cu note de miere, caramel, stejar și stafide. Echilibrul perfect între gustul dulce și cel condimentat, Zacapa 23 etalează arome de fructe uscate, lemn de stejar dulce și ciocolată cu vișine. Zacapa este un rom luxuriant care merită să fie servit cu prietenii înainte sau după orice masă de calitate. Zacapa 23 este un blend premium de romuri de înaltă calitate, învechite între 6 și 25 de ani. Zacapa 23 a fost inclus în clasamentul Hall of Fame pentru rom și este câștigător de cinci ori al Concursului internațional pentru rom. Romul nostru trece printr-un proces de maturare special la o altitudine de 2.300 metri și este învechit în butoaie de stejar franțuzesc alese cu grijă, folosite anterior pentru whiskey și sherry."
Caracteristici
Brand | Zacapa |
---|---|
Tara de origine | Guatemala |
Tip | Dark |
Litraj | 1L |
Alcool | 40% |
Opinia clientilor
Parerea clientilor despre Zacapa Centenario 23 Ani 1L