Alexandrion

Produsele Alexandrion Group înglobează o experiență de peste 200 de ani în fabricarea băuturilor alcoolice prin achiziția mărcilor Alexander și SABER. Propriile rețete ale mărcilor Alexandrion, Cava D’Oro, Kreskova și Zolmyr, create pe baza acelorași principii de calitate, excelență și tradiție nu fac altceva decât să întregească portofoliul nostru de producător. Vinarsul Brâncoveanu, produsul de elită al Alexandrion Group, are în spate nu doar o rețetă desăvârșită, dar și o istorie care merită să fie povestită lumii întregi.

Seteaza crescator
 • Alexandrion 5 Stele 0,05L miniatura

  PRP: 942 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 820 Lei

 • Alexandrion 5 Stele 1L

  PRP: 7967 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 7499 Lei

 • Alexandrion 7 Stele 1L

  PRP: 8964 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 8499 Lei

 • Alexandrion 5 Stele 0.7L

  5295 Lei
 • Alexandrion 7 Stele 0.7L

  PRP: 7124 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 6095 Lei

Seteaza crescator