Sampanie

Seteaza crescator
 • Moet & Chandon Brut Imperial 0.75L

  PRP: 31533 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 29995 Lei

 • Moet & Chandon Rose Imperial 0.75L

  PRP: 37699 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 35595 Lei

 • De Vilmont Sampanie Brut Grande Reserve Premier Cru 0.75L

  PRP: 25451 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 22585 Lei

 • Veuve Clicquot Rose 0.75L

  PRP: 385 Lei PRP este prețul recomandat de producător / distribuitor. Cu roșu este afișat prețul de vânzare al produsului.

  Pret promo 36699 Lei

Seteaza crescator

Festiv si elegant, sampania se asociaza sarbatorilor. A devenit bautura universala pentru sarbatori. Fie ca esti in cautarea sticlei pentru cadou, fie a sticlei ideale pentru a asocia cu o cina romantica sau poate cu o inghititura perfecta pentru a sarbatori o amintire plina de iubire, avem o gama larga de optiuni.

Sampania aduce mereu veselie. De ani de zile, sunetul unui dop de sampanie care a aparut a fost asociat cu vremuri bune si sarbatoare. Este o bautura placuta multimii, clasica si festiva perfecta pentru practic, orice ocazie speciala.

De zeci de ani, cunoscatorii de vinuri din intreaga lume continua sa cumpere sampanie atunci cand sarbatoresc o ocazie speciala. Eleganta, aromele precise si complexitatea aromatica a sampaniei fac aproape imposibila rivalizarea oricarui alt tip de bautura alcoolica.

Sampania se clasifica astfel:

 • brut natur/pas dose/dosaj zero: continutul de zahar este de maximum 3 g/L; aceasta mentiune poate fi utilizata numai pentru produsele la care nu s-a adaugat zahar dupa cea de-a doua fermentatie
 • extra brut: continutul de zahar este cuprins intre 0 si maximum 6 g/L
 • brut: continutul de zahar este cuprins intre 6 si maximum 12 g/L
 • extra sec/extra dry: continutul de zahar este cuprins intre 12 si maximum 17 g/L - dry/sec: continutul de zahar este cuprins intre 17 si maximum 32 g/L
 • demisec: continutul de zahar este cuprins intre 32 si maximum 50 g/L
 • doux/dulce: continutul de zahar este mai mare de 50 g/L

La SAVEO, stocam o gama larga de sampanie online intr-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivit oricarei ocazii: Sampanie Moet & Chandon, Dom Perignon, Krug, Laurent Perrier, Mumm Cordon Rouge, Perrier-Jouet, Ruinart, Veuve Clicquot, Billecart-Salmon, Sampanie cu Aur, Sampanie Cristal.