Cafea boabe

Cafea boabe, cafea 100% Arabica, Robusta sau amestec. Aici gasiti cafea Lavazza, Tchibo, illy, Dallmayr, Jacobs, Julius Meinl, Pellini, Bristot, JJ Darboven, Movenpick, Kimbo, Davidoff, Fortuna, Segafredo, Bontadi, Roversi, ICS, Il Caffe Italiano si alte branduri de cafea boabe care satisfac toate gusturile. 
Incercati gusturi si arome deosebite, pe care Saveo vi le recomanda cu drag la pret de importator.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Seteaza crescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Seteaza crescator

In categoria "Cafea Boabe" gasiti o gama complexa de produse: cafea boabe Arabica, Robusta sau amestec de cafea Arabica cu Robusta, cafea boabe cu cofeina sau cafea decofeinizata (fara cafeina).

Puteti comanda telefonic sau online, cafea boabe pentru acasa sau la birou. Nu uitati ca pentru a prepara cafeaua boabe, aveti nevoie de un aparat de cafea.

Achizitionati cu plata la termen sau la vanzare, cafea boabe en-gros sau en-detail pentru magazinul dumneavoastra, la pret de importator. Cafea la cele mai mici preturi.

Cateva informatii utile:

Boabele de cafea sunt semintele fructelor de cafea, adesea cunoscute sub numele de ciresa de cafea.

Acestea sunt de obicei uscate, prajite si preparate pentru a face cafea. Consumul de cafea aduce numeroase beneficii pentru sanatate - cum ar fi riscul redus de diabet de tip 2 si de cateva boli ale ficatului.

Boabele de cafea sunt ambalate cu antioxidanti puternici, cei mai abundenti fiind acidul clorogenic, o familie de polifenoli care promoveaza sanatatea. Studiile arata ca acidul clorogenic va poate reduce riscul de diabet si poate combate inflamatia. Unele studii sugereaza ca poate avea si proprietati de combatere a cancerului.

Despre producatori:

Lavazza importa cafea din intreaga lume, inclusiv Brazila, Colombia, Guatemala, Costa Rica, Honduras, Uganda, Indonesia, Statele Unite si Mexic. Problemele legate de productia pe termen lung au determinat compania sa dezvolte proietul  ¡Tierra!, un program de agricultura durabila in Peru, Columbia si Honduras, care urmareste imbunatatirea calitatii cafelei, precum si a conditiilor de mediu si de lucru ale acestor comunitati.

illy produce o cafea de calitate superioara, cu trei grade diferite de prajire a boabelor: medie, intensa (dark) si decafeinizata. illy foloseste doar boabe de cafea Arabica, de origine unica (single origin) provenind din: Guatemala, Brazilia, Columbia, Etiopia, India și Costa Rica. In functie de sezon, compania produce Idillyum, o arabica cu continut redus de cafeina care este cultivata in solurile vulcanice si bogate din El Salvador.

Tchibo este o companie germana infiintata in anul 1949 in Hamburg. In primii ani, compania s-a axat pe un serviciu de comanda prin posta a boabelor de cafea proaspat prajite, prelucrate in prajitoria proprie din districtul Hoheluft din Hamburg. Numele Tchibo este o prescurtare in limba germana pentru Tchilling și Bohnen (boabe de cafea).

Dallmayr este cea mai mare afacere de delicatese din Europa si unul dintre cele mai cunoscute marci de cafea germane: Compania Dallmayr are o istorie de peste 300 de ani si inca este in prezent in proprietatea familiei. Compania are aproximativ 3.500 de angajti in intreaga lume, aproximativ 2.000 dintre acestia fiind localizati in Germania. Dallmayr produce aproximativ 57.000 de tone de cafea prajita anual in cinci locati din Germania (Berlin, Bremen, Munchen, Bremen, Dortmund si Braunschweig). Filiala „Vending & Office” a companiei opereaza in 14 tari din toata Europa dar si in Emiratele Arabe Unite.

Julius Meinl este un producator si vanzator de cafea, alimente gastronomice si alte produse alimentare. Compania are sediul la Viena, Austria, fiind denumita dupa fondatorii sai Julius Meinl I si Julius Meinl II, primul dintre acestia fiind fondatorul unui nou departament, vanzarea de cafea proaspat prajita. Astazi, Julius Meinl este o companie de cafea lider in Austria, Italia, Europa Centrala si de Est si care vinde cafele si ceaiuri in peste 70 de tari.

Jacobs este o marca de cafea care isi are inceputurile in 1895 in Germania. Compania produce o cafea foarte populara in Romania, avand un raport calitate pret foarte bun. Astazi, portofoliul de cafea si ceai Jacobs este disponibil in peste 140 de tari din intreaga lume