Cafea Dallmayr

Dallmayr este cea mai mare afacere de delicatese din Europa si unul dintre cele mai cunoscute marci de cafea germane: Compania Dallmayr are o istorie de peste 300 de ani si inca este in prezent in proprietatea familiei. Compania are aproximativ 3.500 de angajti in intreaga lume, aproximativ 2.000 dintre acestia fiind localizati in Germania.

Povestea incepe in anul 1933, cand un comerciant de cafea din Bremmen a venit la München si a infiintat un departament de cafea specializat în „delicatese Dallmayr”, care exista si astazi si care, s-a dovedit a fi un succes international datorita reclamei televizate pentru Dallmayr Prodomo. Succesul a fost atat de rasunator incat in anul 1985 a fost infiintata filiala independenta Alois Dallmayr Kaffee OHG, care reprezintă „Coffee & Tea”, acum cel mai mare departament din cadrul companiei. 

Dallmayr Kaffee este una dintre cele mai cunoscute marci de cafea din Germania. Brandurile Dallmayr sunt printre altele, Prodomo, Classic, linia de cafea italiana Crema d’Oro și Etiopia.

Cafea Dallmayr

Seteaza crescator

Seteaza crescator