Cele mai baute 5 shoturi. Retete si ingrediente.

shoturi

Ai foarte multe opțiuni atunci când vine vorba de shoturi la petreceri. Totuși, nu toate shoturile au un gust foarte bun. Uneori sunt atât de rele încât vrei să îți dispară gustul cât mai repede. Așadar, astăzi îți voi prezenta cele mai bune și cele mai băute 5 shoturi la o petrecere. 

1. B52

Există foarte multe variante ale acestui shot, dar versiunea sa clasică și cea mai recomandată implică ingredientele clasice. Gustul pe care ți-o oferă acest shot implică un amestec de arome tip cremă, portocală și cafea. Procesul de stratificare în sine nu este foarte dificil. Dacă vrei să îți prepar acasă sau vrei să îți surprinzi prietenii, ai nevoie de spatele unei linguri de care să te folosești și să fii foarte atent atunci când torni.

Ingrediente: Kahlua, Bailey’s Irish Cream, Grand Marnier.

2. Kamikaze

Acest tip de shot vodcă cu trei ingrediente se numește așa deoarece se spune că te vei îmbăta foarte repede. Indiferent dacă acest lucru este adevărat sau nu, kamikaze rămâne o alegere populară. A devenit atât de popular, încât în unele baruri este servită ca și cocktail.

Ingrediente: Vodka, Triplu Sec, Suc de lămâie. Se agită împreună cu gheață și apoi se servesc. Poți folosi și curacao albastru în loc de tripșu sec. Oferă o nuanță albastră și mai multă dulceață.

Dacă vrei să îți prepari acest shot acasă, la noi găsești fix ceea ce ai nevoie. Spre exemplu:

[magento category=”106″ name=”%belvedere%”  limit=8 suffix=”Lei”]

3. Blow Job

Această băutură este denumită așa deoarece se consumă fără mâini. Este un shot dulce și cremos cu puțin alcool și ușor de preparat. Această băutură este așa de populară mai degrabă datorită numelui său lasciv decât calitatea sa.

Ingrediente: Amaretto, Irish Cream, frișcă. Irish Cream este stratificată pe amaretto, iar frișca se aplică ca un topping.

4. Jager Bomb

Jager Bomb este un shot destul de greu. Este posibil ca amestecul de băuturi energizante și alcool să nu fie cea mai sănătoasă combinație, dar acest lucru nu-i împiedică pe oameni să iubească această combinație. Este una dintre cele mai populare rețetă din întreaga lume.

Ingrediente: Jagermaister, Red Bull.

 5. Wet Pussy

Wet Pussy este foarte popular în rândul tinerilor din întreaga lume. Deoarece nu este la fel de puternic precum celelalte shoturi, este perfect pentru oaspeții care deja au băut ceva sau pentru cei care știți că se îmbată foarte repede. Wet Pussy își are numele din faptul că este roz. umed și le place fetelor. Așa a apărut numele său.

Ingrediente: Vodka, Gin, Coconut Rum, Peach Schnapps. Se agită într-un pahar îmrepună cu gheață iar apoi se servește.

[magento category=”107″ name=”%gin%”  limit=8 suffix=”Lei”]

Bineînțeles, există multe rețete din care poți alege și sunt sigur că vei găsi un shot care să-ți placă. Important este să începi petrecerea cu ceea ce îți place. Topul începe cu celebrul B52, dar gama este foarte variată în general și se pot executa o grămadă de rețete bune care să fie pe gustul tău.

Acum, sper că data viitoare când vei merge în club, vei ști ce shot să alegi și de asemenea și ce conține.

 

 

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Descopera

Articole asemanatoare

Cele mai bune vinuri romanesti

Poate că România nu este prima țară care-ți vine în minte atunci când te gândești la vin. Cu toate acestea, România are o istorie a