Cramele Recaș – Vinul destinat tuturor românilor

crame recas

Cramele Recaș, una dintre cele mai mari crame din România. Diferite sortimente de vin, diferite arome, culori cu ajutorul cărora îți creezi diferite amintiri pe care le vei povesti pe ani și ani. Exact precum Cramele Recaș, un trecut greu pentru un viitor mai bun.

Istorie Cramele Recaș

Compania Cramele Recaș s-a înființat în anul 1991. Sediul companiei se află în localitatea Recaș, județul Timiș. Crama a fost construită în 1945. Astăzi, vinul de la Recaș este printre cele mai cunoscute din România. De altfel, brandul are un portofoliu de vinuri, despre care îți voi vorbi, precum: Castel Huniade, Reacaș Muse, Domeniile Recaș, Solo Quinta, Cuvee Uberland, Sole, Regno Recaș, Conacul Ambrozy, Schwaben Wein.

Recaș Castel Huniade

Cu siguranță ai auzit de Palatul “Castel Huniade”. Un simbol istoric al orașului Timișoara. Din respect pentru istorie, Cramele Recaș au fabricat aceste delicatese explozive, care îți încântă gustul. Diverse sortimente au fost create pentru a putea simți istoria vinului Castel Huniade. Vinul Recaș Castel Huniade este un vin accesibil, pe care îl poți savura cu prietenii la un grătar în aer liber. Gama acestui vin este compusă din diverse sortimente pe care le găsești mai jos:

[magento category=”109″ name=”%huniade%”  limit=6 suffix=”Lei”]

Recaș Muse Night&Day

Colecţia Muse este destinată, în principiu, celor cu o viață modernă, exclusivistă.

Recaș Muse Night&Day este un nou concept pe care Crama îl propune. Cu un design futurist și original, Recaș Muse night&day este un vin premium de calitate și bun gust. Această gamă este reprezentată de Muse Day – sec și Muse Night – demisec. Bogăția aromelor își spune cuvântul iar culoarea vinului este una limpede, plină de entuziasm. Muse Night este un sortiment rafinat, plăcut şi uşor de băut, ideal pentru nopțile lungi şi calde de vară.

[magento category=”109″ name=”%muse%”  limit=5 suffix=”Lei”]

Domeniile Recaș

Această gamă de vinuri s-a lansat în anul 2016 datorită aniversării a Cramelor Recaș de 25 de ani. În prezent, este una dintre cele mai cosnumate game ale Cramei Recaș. Dopurile acestei game, reprezintă o premieră pe piața românească, acestea fiind primele dopuri de sticlă pentru o gamă de retail.

Solo Quinta

Solo Quinta este un vin destul de rar al Cramelor Recaș. Vinul Solo Quinta are o rețetă specială, deoarece se scimbă în fiecare an, în funcție de strugurii care au cea mai bună performanță. De asemenea, Solo Quinta a ajuns și în cele mai bune restaurante din lume care au stele Michelin. De altfel, Solo Quinta deține și cea mai importantă distincție acordată unui vin românesc, câștigat la Vinalies Internationales 2011.

Cuvee Uberland

Probabil un vin pe care nu l-ai auzit foarte des. Da, face parte din Cramele Recaș. Un cabernet sauvingon cu învechire de până la 10 ani. A devenit un succes imediat după lansare. Uberland, tradus, înseamnă „valea de peste deal” este un vin cu potențial, care face parte din gama premium pe care îl poți servi alături de brânzeturi cu mucegai albastru sau deserturi cu ciocolată amăruie.

Așadar, dacă vrei să bei un vin accesibil dar în același timp și bun, poți încerca Cramele Recaș. Dacă vrei să ai parte de un curcubeu pe cerul gurii, atunci încearcă varianta premium a cramelor Recaș, Muse day&night sau Cuvee Uberland.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Descopera

Articole asemanatoare

Cele mai bune vinuri romanesti

Poate că România nu este prima țară care-ți vine în minte atunci când te gândești la vin. Cu toate acestea, România are o istorie a