Lavazza Qualita Oro vs. Lavazza Qualita Rossa

Lavazza este un producator Italian de produse de cafea. Compania a fost fondata in 1895, la Torino, de catre Luigi Lavazza. In prezent, afacerea acestei companii este administrata de a treia si a patra generatie a familiei Lavazza. Mai presus decat un simplu producator de produse de cafea, Lavazza este cafeaua preferata a italienilor.

Lavazza are numeroase tipuri de cafea, produsele sale fiind impartite in diverse categorii precum cafea instant, capsule de cafea, cafea boabe, cafea macinata Lavazza si altele. Doua dintre aceste tipuri sunt Lavazza Qualita Oro si Lavazza Qualita Rossa, despre care vom discuta astazi.

Lavazza Qualita Oro

Lavazza Qualita Oro este o selectie de cafea boabe 100% Arabica. Acest tip de cafea contine unele dintre cele mai alese tipuri de cafea provenind din Brazilia, Columbia, Honduras, Mexic, Panama si Peru.

Cafeaua Lavazza Qualita Oro se caracterizeaza printr-o aroma dulce si intensa. Are un gust fructat, care aminteste de o combinatie savuroasa de portocale confiate si ciocolata. Este un tip de cafea apreciat in special pentru consumul la domiciliu sau la birou si poate fi utilizata in orice espressor sau filtru.

Ca si mod de ambalare, acest sortiment de cafea se remarca dintre toate celelalte sortimente ale marcii, datorita ambalajului sau auriu. Lavazza Qualita Oro este singura cafea Lavazza ambalata in aceasta culoare stralucitoare.

Lavazza Qualita Rossa

Lavazza Qualita Rossa este una dintre cafelele traditionale Lavazza. Este un amestec complet de cafea boabe, bogat si aromat. Este o cafea echilibrata, care este obtinuta din recolte de cafea Arabica si cafea Robusta.

Cafeaua Lavazza Qualita Rossa este o cafea cu gust usor amarui, tonic si revigorant, cu note delicioase de ciocolata. Poate fi utilizata la orice espressor sau filtru. Este in special recomandata persoanelor care isi doresc un inceput de zi in forta, intrucat are un gust intens. In plus, datorita combinatiei de cafea Arabica si Robusta, completate de gustul delicios de ciocolata, cafeaua Lavazza Qualita Rossa este ideala pentru micul dejun.

Lavazza Qualita Rossa vine intr-un ambalaj argintiu cu rosu.

Lavazza Qualita Oro sau Lavazza Qualita Rossa?

Ambele sortimente – Lavazza Qualita Oro si Lavazza Qualita Rossa – sunt in special recomandate pentru consumul la domiciliu sau la birou.

Principala diferenta dintre cele doua sortimente consta in compozitia lor. In timp ce Lavazza Qualita Oro contine cafea 100% Arabica, Lavazza Qualita Rossa contine un amestec de cafea Arabica si cafea Robusta.

O alta diferenta este reprezentata de gustul celor doua sortimente. Lavazza Qualita Oro are un gust dulce si intens, cu note de portocale confiate si ciocolata. Spre deosebire de aceasta, Lavazza Qualita Rossa are un gust usor amarui, cu note de ciocolata.

Si ambalajul este diferit in cazul celor doua sortimente, astfel ca acestea se remarca usor. In timp ce Lavazza Qualita Oro are un ambalaj auriu, stralucitor, Lavazza Qualita Rossa vine intr-un ambalaj argintiu cu rosu.

In ceea ce priveste alegerea unui sortiment, aceasta alegere tine de gusturile personale ale fiecaruia. Ambele sortimente sunt excelente, astfel ca fiecare persoana va prefera unul dintre ele, in functie de gustul pe care il prefera sau de dorinta de a consuma cafea 100% Arabica sau cafea in combinatie Robusta cu Arabica.

Aceste doua sortimente, cat si restul de sortimente de cafea Lavazza pot fi achizitionate de pe site-ul Saveo, un importator si distribuitor de cafea, ceai si condimente.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Descopera

Articole asemanatoare

Cele mai bune vinuri romanesti

Poate că România nu este prima țară care-ți vine în minte atunci când te gândești la vin. Cu toate acestea, România are o istorie a