Sortimente de cafea boabe Tchibo

Tchibo este un brand care a pornit ca afacere de familie. Aceasta afacere a fost fondata in 1949 de catre Max Herz. Inca de la infiintarea companiei, Tchibo si-a mentinut intotdeauna renumele pentru standardul sau de calitate si prospetime a cafelei. Initial, compania a fost lansata ca firma de comenzi de cafea prin posta. De-a lungul timpului, insa, afacerea de familie a evoluat, devenind o companie internationala. In prezent, Tchibo actioneaza in mai multe sectoare, nu doar in cel traditional de vanzare a cafelei. De asemenea, de-a lungul anilor, si-a extins continuu gama si caile de distributie, astfel ca in prezent are marci puternice prin care asigura diversitate si calitate.

Tchibo are numeroase sortimente, care se regasesc sub forma de cafea prajita boabe, cafea prajita si macinata, cafea instant si cafea capsule. Haideti sa vedem care sunt sortimentele de cafea boabe Tchibo.

Caffe Crema Intense

Este un sortiment creat dintr-un amestec special, creat de expertii Tchibo pentru aparatele de cafea complet automate. Boabele de cafea Arabica sunt selectate cu grija. Acestea provin in special din cele mai bune altitudini ale Americii Latine. Boabele de cafea sunt prajite delicat, pentru a dezvalui caracterul intens al cafelei, cu note subtile de ciocolata. Cafeaua tchibo Caffe Crema Intense are o crema catigelata. Este disponibila in varianta de 1kg.

[magento category=”4″ sku=”TCCV1000CB” limit=6 suffix=” Lei”]

Espresso Milano Style

Acest sortiment de cafea boabe este 100% Arabica. Are un caracter fructat, cu note de ciocolata neagra, aroma specifica unui espresso din nordul Italiei, completat de o crema fina si catifelata. Vine in pachet de 500g si 1kg.

[magento category=”4″ sku=”TEMS250CM,TEMS500CB,TEMS1000CB” limit=6 suffix=” Lei”]

Espresso Sicilia Style

Espresso Sicilia Style contine un amestec perfect de boabe Arabica si boabe Robusta de cea mai inalta calitate. Este un sortiment supus unui proces de prajire intens, care ii confera caracterul unui espresso din sudul Italiei. Este caracterizat de note puternic amarui, savoare deplina si o crema fina, catifelata. Este un sortiment disponibil in pachet de 500g si 1kg.

[magento category=”4″ sku=”TESS250CM,TESS500CB,TESS1000CB” limit=6 suffix=” Lei”]

Tchibo Barista Espresso

Este o specialitate de cafea ideala pentru a indeplini cerintele unui expert barista. Are un gust autentic, obtinut prin utilizarea celor mai bune boabe de cafea Arabica. Boabele sunt prajite pe o perioada mai indelungata, pentru a obtine aroma si caracterul unic.

[magento category=”4″ sku=”TBE1000CB” limit=6 suffix=” Lei”]

Tchibo Barista Caffee Crema

Este o specialitate de cafea desavarsita, obtinuta din boabe de cafea Arabica atent selectionate de la cea mai buna altitudine de crestere. Boabele de cafea dobandesc o aroma delicata si fructata, precum si un corp fin si o crema delicata in timpul prajirii.

[magento category=”4″ sku=”TBCC1000CB” limit=6 suffix=” Lei”]

Tchibo for Black `n White

Este o cafea care se consuma ideal neagra, simpla sau cu lapte fin. Acest sortiment este caracterizat de un gust armonios. Boabele de cafea sunt prajite pe o perioada de trei ori mai indelungata, pentru a-si dezvalui aroma expresiva. Acest sortiment este disponibil in pachet de 500g si 1kg.

[magento category=”4,5″ sku=”TBNW500CM,TBNW250CM,TBNW1000CB,TBNW500CB”  limit=6 suffix=” Lei”]

Tchibo Family

Tchibo Family este o cafea deosebit de aromata, cu un gust bogat si revigorant. Pentru a obtine acest sortiment de cafea, expertii Tchibo pregatesc cu grija boabele de cafea. Sortimentul este disponibil in pachet de 1kg.

V-am prezentat in acest articol doar sortimentele de cafea boabe Tchibo si varianta de ambalaj disponibila pentru sortimentele de cafea boabe. Unele dintre aceste sortimente se regasesc si in alte tipuri de ambalaje, pentru varianta de cafea prajita sau cafea instant.

[magento category=”5″ sku=”TF500CM,TF250CM”  limit=6 suffix=” Lei”]

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Descopera

Articole asemanatoare

Cele mai bune vinuri romanesti

Poate că România nu este prima țară care-ți vine în minte atunci când te gândești la vin. Cu toate acestea, România are o istorie a