Sameday EasyBox este o optiune de livrare la locker (dulap cu ridicare personala) pentru anumite produse comercializate de Grill Market. Lockerul EasyBox ofera avantajul livrarilor 24/7 in proximitate, in functie de locatia selectata, simplu si rapid.

Produsele comandate sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil nonstop in mai multe puncte de ridicare din marile orase (punctul de ridicare poate fi ales in pagina de checkout / finalizare comanda). Atunci cand optati pentru livrarea produselor la lockerul Sameday EasyBox, veti putea alege lockerul de unde sa ridicati comanda, in functie de sectorul/zona in care doriti, chiar in pagina de finalizare a comenzii.

Conditii de livrare la locker:

  • se livreaza la locker doar produsele de dimensiuni mici si medii, corespunzatoare capacitatilor permise de locker;
  • costul de livrare este de 7 lei pentru comenzile sub 299 lei sau gratuit pt. cele care depasesc acest prag.

Un locker standard are dimensiunile (lungime x latime x inaltime) 350 x 80 x 215 cm si este format din 5 coloane de stocare si o coloana tehnica.

O coloana de stocare este formata din 10 boxuri (cutii) cu urmatoarele dimensiuni:

  • 2 sertare mari: 445 x 390 x 470 mm;
  • 3 sertare medii; 445 x 200 x 470 mm
  • 5 sertare mici: 445 x 100 x 470 mm.
  • greutatea maxima permisa la locker este de 20 Kg.

Cum beneficiati de livrarea easybox:

  • selectati in check out la modalitatea de livrare Sameday EasyBox si alegeti locatia;
  • selectati metoda de plata dorita (card online, ordin de plata sau ramburs POS – plata cu cardul la locker) si finalizati comanda
  • dupa expedierea acesteia, atunci cand comanda ajunge in EasyBox veti primi un e-mail de la Sameday cu un cod QR, pe care il scanati, si un sms cu un cod PIN, pe care il introduceti la punctul de ridicare pentru a debloca lockerul in care se afla coletul dvs.;
  • produsele se pot ridica din EasyBox in orice moment al zilei, in maxim 56 de ore dupa ce sunteti notificat prin mail si/sau sms. In cazul in care nu ridicati coletul acesta este returnat.

Livrare in easyBox de unde puteti ridica produsele la orice ora din zi.

Produsele vor fi disponibile pentru ridicare timp de 36 ore si cel mult 72 ore in week-end incepand de vineri pana duminica.

Orele se calculeaza de la momentul in care sunteti anuntat prin SMS sau e-mail.

Pentru livrare SAMBATA va recomandam sa folositi exclusiv livrarea in easyBox.

In prioadele aglomerate precum Black Friday sau de sarbatori pot aparea intarzieri la incarcarea coletelor in easyBox.

CUM FUNCTIONEAZA:

Alege la plasarea comenzii cel mai apropiat easyBox.

Imediat ce produsele sunt incarcate in easyBox veti primi un COD pentru deschiderea cutiei.

Cu ajutorul codului PIN sau QR primit prin email si/sau SMS veti putea ridica coletul. Lockerul este prevazut cu un senzor optic ce va poate scana codul direct de pe telefon.

CUM PLATESC:

Comenzile livrate in easyBox pot fi ridicate daca au fost achitate online sau se pot achita la ridicare.

Lista locatiilor >> easyBox <<

Daca ai nevoie de ajutor ne poti suna sau contacta prin Whatsapp.

UPDATE 24.06.2021

Salutare,

Livrarea produselor in easybox devine una dintre cele mai apreciate metode de livrare actuale. Alegand livrarea la lockere, clientii pot face plata online cu cardul sau direct la ridicarea comenzii, in orice moment doresc, din orice zi a saptamanii.

In acest context, credem ca este important ca livrarea la lockere sa fie disponibila, pentru tot mai multe produse cu diverse dimensiuni.

Te incurajam sa consulti lista lokerelor noi si sa ceri livrarea produselor tale ce se incadreaza in datele de volumetrie afisate mai jos.

celule mari – 470 x 440 x 390 mm

celule medii – 470 x 440 x 200 mm

celule mici – 470 x 440 x 100 mm.

Lockere securizate, disponibile nonstop in mai multe puncte de ridicare din: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.